Infographic: alles over T-shirts

Geplaatst in Inspiratie, Uitgelichte producten door op 27 april 2017 0 Reacties

Kijk eens naar beneden. Dikke kans dat je nu een T-shirt om je lijf hebt. Gek is dat niet. Het T-shirt is het meest populaire kledingstuk ter wereld. Tijd om daar meer over te weten te komen. Tijd voor een infographic.

Meer dan fashion items zijn T-shirts dragers van herinneringen. Dan is het belangrijk dat zo’n shirt van voldoende kwaliteit is, om die herinnering jarenlang mee te laten gaan. Denk elke keer dat je de kast opent weer aan dat festival, die vakantie of dat bedrijfsuitje. T-shirts & polo’s, sweaters & hoodies en longsleeves met de kwaliteit van Fruit of the Loom maken dat mogelijk.

Tot slot: twee kleine fun facts waar jij je vrienden en familie mee om de oren kan slaan de volgende keer dat het over je T-shirt gaat.
Wist je dat: er gemiddeld tien kilometer aan draad wordt verwerkt in één T-shirt?
En wist je dat: het T-shirt, T-shirt heet vanwege zijn T-achtige vorm? T-shirt schrijf je daarom ook altijd met een hoofdletter.

Goed leesvoer?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Jan Jaap Holdijk

Knalt dagelijks keiharde copy uit zijn toetsenbord. Produceert rotsvaste content. En creëert concepten die grijpen, voor Drukwerkdeal.nl.

More Posts - Website

Comments

comments

Tags: , ,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Send this to friend