#Printhack: ga voor de overtreffende trap!

Geplaatst in Geen categorie door op 19 mei 2017 2 Reacties

Verhuizen of verbouwen, daar komt heel wat bij kijken. Denk aan het inrichten van je woning of kantoor, het interieur afstemmen op de Pinterest collages die je de afgelopen maanden hebt verzameld. Een van de grootste klussen? De traprenovatie! In deze Printhack laten wij je zien hoe je makkelijk en met vette print een parel van een trap creëert. 

Een traprenovatie is iets waar je niet zo snel bij stil staat. Toch kan je met gemak zelf je trap renoveren. Met print! Creëer van hetgeen dat je hogerop brengt een mooie eyecatcher. De stootborden van de trap kun je beplakken met stickervinyl en zijn in variabele maten te bestellen. Zelfs de traptreden kan je bestickeren met vloerstickers die een grovere structuur hebben. Kijk goed naar de ondergrond waar je het op plakt, een glad oppervlak kan je het best bestickeren.

Decoratief

Renoveer je trap op unieke wijze met je eigen ontwerp. Heb je bijvoorbeeld een restaurant? Bekleed je trap dan met de rug van hippe kookboeken. Of wijs bezoekers van je uitzendbureau op de stappen naar een succesvolle baan. Gebruik de kleurrijke Pantone stalen om je trap te pimpen, of subtiele patroontjes. Kalme patronen ogen stijlvol en geven meer rust.

Trapvertising

Je kan je trap ook bestickeren met een commercieel doel. Een soort van reclamebord die je kan beklimmen. Laat bijvoorbeeld een afbeelding doorlopen in de treden, waardoor je op afstand een groot beeld creëert die je boodschap duidelijk maakt. Of een overtreffende trap; bereik alléén de sportieve doelgroep die de trap naar boven pakt in plaats van lui de lift neemt.

Ben je van plan om een traprenovatie uit te voeren? Overweeg het gemak van print dan eens. Vergeet het resultaat van je bijzondere trap natuurlijk niet met ons te delen!

 

Goed leesvoer?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Jeroen Kouijzer

Een creatief vormgever met een passie voor branding, gevoel voor vorm en liefde voor advertising. Inspiratie is overal!

More Posts

Comments

comments

Reacties (2)

Trackback URL | Reacties RSS Feed

  1. Fons Storm schreef:

    De Ideeën voor de trap zijn geweldig leuk! Maar niets voor mij. Ik hou de trap maar gewoon ouderwets netjes.

  2. Mart schreef:

    Informatief, maar bovenal boeiend artikel. Leuk dat jullie dit artikel gebruiken om de creatieve geest van de mens naar boven te halen! Heel inspirerend 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Send this to friend