#Printhack: print + bloemen = moederdag cadeau

Geplaatst in Geen categorie door op 2 mei 2017 0 Reacties

Moederdag

De dag waarop wij onze moeders en oma’s massaal in het zonnetje zetten! Voor winkeliers de uitgelezen kans om wat extra volk de winkel in te trekken. Denk aan een bloemetje, doosje chocolade of een lekker taartje. Deze propagandamarketing stimuleert de commercie net zoals vaderdag en valentijn. Maar is een eigengemaakt cadeau niet net zo leuk? Is het niet wat ‘echter’? Op internet zijn genoeg ontbijt- en knutseltips te vinden om je moeder te verrassen. Maar combineer haar favoriete bos bloemen eens met een eigen geknutselde verpakking van een stevige grote flyer. Superleuk om te geven, nog leuker om te krijgen. In deze Printhack laat ik je zien hoe je een origineel cadeau maakt van ons drukwerk!

Wat heb je nodig?

– Een A3 flyer op 400 grams papier. (€ 0,72 per stuk / 100 stuks)
– Een scherp mes.
– Je moeders favoriete bloemen.

Het mooist is natuurlijk als je zelf een ontwerp maakt voor de flyer. Geen inspiratie? Download dan één van deze drie templates.

Poster 1
Poster 2
Poster 3

Stap 1

Snij (of knip) de hulplijnen op de achterkant van je print in en de stippellijn vakjes weg.

Stap 2

Leg je bos bloemen op deze achterzijde en vouw de hoek – links onderin – om de bloemen.

Stap 3

Zet vervolgens de rechterhoek vast in de ingesneden inkeping. Tadaah!

Alternatieven

Bij het geven van mooi boeket samengestelde bloemen kun je ook posters, papieren tasjes, flyers of plaatmateriaal inzetten.

Het kan ook anders

Gebruik je (oude) drukwerk en vouw er een boeket van. Op deze manier heb je een heel uniek en creatief cadeau. Zo bespaar je het milieu toch weer een beetje. Klinkt het ingewikkeld? Zie hier onderstaand het bruidsboeket van onze collega Lonneke. Die wil je toch vangen?

Standaard

Geen tijd (lees zin) om creatief te knutselen of de deur uit te gaan? Dan kun je altijd een leuke foto op canvas of plexiglas bestellen. Een kiekje van de kleintjes voor aan de muur heeft nog nooit een moeder teleurgesteld. Oh en je kan er zelfs je bloemen op laten drukken 😉

Goed leesvoer?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Jeroen Kouijzer

Een creatief vormgever met een passie voor branding, gevoel voor vorm en liefde voor advertising. Inspiratie is overal!

More Posts

Comments

comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Send this to friend