11 x drukwerk voor je sportvereniging

Geplaatst in Drukwerkdeal.nl, Inspiratie, Uitgelichte producten door op 28 februari 2017 2 Reacties

Sportvelden zijn meer dan grasvlakten met witte lijnen of een zaal met baskets. Het zijn velden waar kampioenen worden geboren. Volwassen mannen schreeuwen hun held over de finishlijn. Kinderen zingen, klappen en juichen de longen uit het lijf. Midden in de kolkende chaos van de sport zie je overal drukwerk. In dit blog laat ik je zien hoe jij je sportvereniging ook buiten het veld laat stralen.

1. Trespa
Trespa is het ideale plaatmateriaal voor boarding voor langs de lijn. Sponsoren zijn er al jarenlang dol op. Denk er goed over na waar je welk bord ophangt. Voordat je het weet staan de mannen van je sportvereniging er als vrouwen op.

2. Spandoeken
De tijden van zwarte stiften en linnen lakens zijn voorbij. Bedrukte banners kleuren de stadions tijdens elke wedstrijd. Het spandoek is vaak het domein van de fans. Toch kan je er als club ook een mooie invulling aan geven, zoals een bedankje naar je fans.

3. Mastvlaggen
Mastvlaggen torenen vaak trots boven het sportcomplex uit. Je ziet ze van ver wapperen in de wind. Laat je mastvlag bedrukken en imponeer je tegenstanders al van een afstand.

4. T-Shirts
Clubs als Manchester United laten zien dat merchandise belangrijk is. Wereldwijd lopen miljoenen mensen met hun logo op de borst. Steek de stad nu in de kleuren van je club met bedrukte T-shirts.

5. Bierviltjes
De derde helft is vaak de langste helft. Het bier vloeit en overal worden glazen op viltjes gezet. Het zal je verbazen hoe vaak de bierviltjes gezien worden. Ideaal om je slogan of je speelschema nog eens onder de aandacht te brengen.

6. Consumptiebonnen
Maak het bestellen aan de bar nog leuker met bedrukte consumptiebonnen. De meeste bedrukte consumptiebonnen kunnen wel wat creativiteit gebruiken. Maak er iets smakelijks van!

7. Paraplu’s
Toegewijde ouders staan met regelmaat langs de lijn. Verstijfd van de kou en met natte sokken in de schoenen. Beloon ze met een paraplu van je club en ze dragen het logo van je sportvereniging overal met zich mee.

8. Bekers
Wat zorgt er voor verkoeling na een verhitte wedstrijd? Een ijskoude cola. Geef je supporters een coole boodschap mee of zet de helden van je club centraal op je bedrukte bekers.

9. Entreetickets
De toegangskaart is vaak recht toe, recht aan. Je gaat er mee naar binnen en vervolgens gooi je hem weg. Waarom van je entreekaart geen souvenir maken? Wie weet wordt het de wedstrijd van de eeuw en is je uitgegeven entreekaart straks honderden euro’s waard.

10. PVC-pasjes
Vroeger werd de seizoenkaart van papier gemaakt. Met de typemachine werd hij speciaal voor jou gepersonaliseerd. Tegenwoordig hebben wij hier prachtige PVC-pasjes voor. Hoe mooier de kaart, hoe trotser de supporter.

11. Sleutelhangers
Wij hebben nog een kleine bonus voor aan je sleutelbos. Drukwerk dat niet kan ontbreken tijdens de derde helft: een sleutelhanger om je bierflesje mee te openen. Zo ligt het logo van je sportvereniging ook later in de kroeg nog op tafel.

Om het makkelijk te maken voor je, hebben wij nu al het drukwerk voor je vereniging verzameld op één pagina. Steek jij je club via deze weg in een nieuwe jas? Laat het ons weten! Wij zijn erg benieuwd naar je resultaten.

 

Goed leesvoer?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Comments

comments

Reacties (2)

Trackback URL | Reacties RSS Feed

 1. Rosalie Maurix schreef:

  Ik probeer nu al meerdere keren om 3 fuchtia roze sweat vesten te bestellen maat l xl en xxl zonder bedrukking maar ik kom er niet verder mee, heel erg frustrerend !
  Ik heb een kortingskode ; ondernemer2017

  • Robin Bosch schreef:

   Hallo Rosalie,

   Dank voor je bericht 🙂 Wat lastig dat het je niet lukt om te bestellen. Zou mij ook frustreren! Kan je mij je contactgegevens mailen naar r.bosch@drukwerkdeal.nl?
   Dan zorg ik dat onze klantenservice je even belt om te helpen de bestelling rond te krijgen.

   Bedankt voor je moeite alvast en natuurlijk een mooie maandag!

   Robin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Send this to friend